2010. augusztus 30., hétfő

WTF?! Number 2.

És kedves olvasók! Jöjjön az év baklövése! Ennél rondábban, és ízléstelenebben felöltözött embert idén még nem láttam, és fogadni mernék nagyon nem is fogok!
Kezdjük fejtől lábig... Az oké, hogy egy iPod-os megjelenésen van, de azért 'iPod koronát' nem kellett volna csinálni. Kiráz a hideg!!
Smink... Most jön a kérdés: ez miez? És egyáltalán ki volt a sminkes? Olyan rossz, hogy leírni nem lehet...
A haj... Elmegy! A haj a legjobb az egész képen :)
Labdamellek... Ez sosem volt divatos, ami annyit jelent, hogy ma sem az!! Undorítóó!!
Jöjjön a hab a tortán! A ruha... Az anyaga, színe sem az igazi, de mindennek a fazonja... A kivágás ízléstelen együtt azokkal a rózsaszín szívekkel. Ez a szoknyaszerű... Fúúj! És a csizmafélén is 2 kőből kirakott szív... Hogy tetszik öltözni, kedves Jordan?!
De a sok-sok bosszakodás, és ízléstelenkedés mellett jöjjön a legjobb öltözék, amit mostanában láttam!

Nem tudom mi tetszik benne annyira, de nagyon lájk! A haja perfekt, a póló, rajta a mellény, a gatya, és a cipő... Nagyon bejön! :D Szép volt, Pixie!
Remélem örültetek ennek a két képnek! Mindkettőből tanultunk. Az elsőből, hogy lejáratni magunkat rossz öltözködéssel, megjelenéssel nem érdemes, és a másodikból, hogy ha jól öltözünk, sokan felfigyelnek ránk! És fogadni mernék, hogy Pixie Lott ebben a ruhában sokkal jobban érzi magát, mint Jordan abban a földönkívüli cuccban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése