2010. augusztus 22., vasárnap

Védd magad a cipőddel!

Lehet, hogy a cím furcsán hangzik, de igaz. Ma már olyan cipők is tervezésre kerültek, melyeket szögek, és hasonló szúrós dolgok kerítenek be. Ez az idei szezon legújabb költeménye, ami inkább gladiátokokra illik egy párbajon, de nem nőkre az utcán. De, nézzük ki is tervezte ezt meg.
Hozzám hasonlóan, a megálmodó egy divatblogger, Lauren Tannenbaum. Csak nálam sokkal hírhedtebb. Ennek a lánynak elég érdekes ízlése van. Foglalkozik avantgárd cuccok tervezésével, és lakberendezéssel is.
A nemrég bemutatott cipőmodellek egyáltalán nem mindennapiak. Hiszen egy platformos cipőből mindenféle különlegességet produkál. Legújabb szerzeménye egy szegecsekkel, és láncokkal ellátott lábbeli, melyen a díszítések állását is meg lehet változtatni.

A még csak húszéves lány annak köszönheti a cipők hírnevét, hogy nem átlagos darabokat tervezett, hanem az átlagosnál sokkal másabbakat. Egy kristályplatform nevezetű cipője elég nagy agresszivitást sugároz magából. Aki ebben a modellben ki merne menni az utcára, biztosan egy ember sem menne a közelébe.

Szerintem Lauren sem gondolta komolyan, hogy ezt a cipőt utcai viseletként is lehet majd hordani. De egy videóklippben, vagy fotózáson tökéletes helyét állná kiegészítőként. Na persze már csak azt kell kitalálniuk a stylistoknak, hogy modelljüket, vagy az énekest hogyan öltöztetik fel ehhez az elég érdekes cipőhöz.
Persze nem megszabott, hogy a divatházak, vagy a divatlapok által diktált divatot kell követni. Így a tervezőnő gondolta, és kirúgott a hámból, és tervezett nekünk egy ilyen elég vad cipőt.
Én ezeket a cipőket csak és kizárólag forgatásra, vagy fotózásra venném fel. Divatos, meg minden, de utcán nem mernék ebben megjelenni. Ti mit gondoltok?
Most Lauren jól feladta nekünk a leckét ezzel a legújabb tervezésével. Mert ehhez öltözködni nem a világ legkönnyebb dolga.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése