2010. augusztus 30., hétfő

Eső van, para nincs

Ebbe a postba összegyűjtöttem nektek pár praktikus, érdekes, nem mindennapi, vagy éppen stílusos esernyőt az esős napokra.
WOW!
Valószínű, ha az ember meglát az utcán egy ilyen "burokba" bújt embert azt hiszi ő az első ufó, aki a földön jár. Nem tudom ez a kép honnan származik, de a keresőben szúrt nekem szemet. Ez a praktikus szekció, ugyanis nem kell tartani, és átlátszó is, ami különösen előny, mert látod merre mész. :) Ha valaki stílusos esernyőt keres, akkor ne ilyet válasszon. Aki a praktikát részesíti előnyben, kezdje kutatni ezt a fajtát Magyarországon.

HAPPY!
Semmi extra nincs ezen az esernyőn, csak a színskála. Ehhez ajánlott olyan színű öltözéket felvenni, ami megtalálható az esernyőn. Ez sem a legstílusosabb ernyő a világegyetemen, de azért valljuk be, a sötét, esős napokon csal egy kis mosolyt az arcunkra ez a sok szín.

JEDI KARD!
Kicsit vicces, ha az esernyő nyelét nézzük, hiszen egy jedi kard jut róla eszünkbe. De azért ez sem rossz! A fekete esernyő ugyan sötét, mint a felhők, de elegáns, és minden ruhához passzol. És ez a világítós rúd sem rossz találmány, mert ha este van, és főleg egy lámpákban hiányt szenvedő helyen megyünk, nem árt a világosság, amit az ernyőnknek köszönhetünk. Fashionistáknak ezt sem ajánlom! :D
És jöjjön azoknak az esernyőknek a listája, amit tilos nem ajánlok hordani:

Max csak esküvőre, de akkor is fehérben ;)


Szép, szép a minta, de inkább festményként a falon.

És tádámm, a legcukibb, legstílusosabb esernyő:

Abszolút best! Cuki, divatos, elegáns, funky, és minden egyben :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése