2010. augusztus 21., szombat

Party-Láz

Biztosan mindenki tudja, hogy már 2 és fél hónapja nyár van. Az iskola már régen bezárt. Sőt, lassan újra kinyit! Ezért partyzzuk még ki magunkat az utolsó szusszig, és utána jöhet a suli. Ha buli, akkor előkészületek, ha előkészületek, akkor dilemma. Mit vegyünk fel? No para! Itt a megoldás!
Egyberuha. Az idei nyár legfőbb kelléke. De abból is a mini változat, ugyan is az sokkal kényelmesebb a partykra, mivel ha táncolni is akad kedvünk, maxi ruhában azt kevésbé lehet megvalósítani. Ez a ruha tökéletes egy szandállal párosítva, hiszen ennek a viseletnek a fő kritériuma az elegancia.
Most váltsunk öltözéket. Jöjjön egy praktikusabb szerelés, a nadrág, vagy leggins. A leggins tökéletes elegáns megjelenéshez, de felvehető egy lazább, trendibb felsőhöz is. Ha a fekete leggins-el nőies kinézetet akarsz erélni, vedd fel magassarkúval. De ehhez a nadrág-stílushoz a sportosabb megjelenés is nagyon csinos, ezért felveheted egy balerinacipővel, vagy bármilyen cuki simatalpúval.
Nagyon fontos kelléke a party ruhának a táska. Abból sem mindegy, hogy milyet választasz. De a legpraktikusabb ötlet a kicsi, vállon áttehető táska, ami egyáltalán nem zavar, és le sem eshet onnan. De jó választás a kicsi, pánt nélküli táska is, melyet a kezedben tartva hordhatsz magaddal. Ez az úgynevetezz "clutch".

Fontos, hogy személyiségünknek megfelelő cipőt húzzunk a buliba. Ha csak azért voksolsz a magassarkúra, mert nagyon szexi, és trendi, az egy dolog. Az is jusson eszedbe, hogy egy party-ban órákig abban állsz, esetleg táncolsz. Így ha még nem vagy magabiztos egy sarkas cipőben, válaszd a lapos taplú cipőket.
                                     
Főleg ha tóparti, vagy tengerparti buliba lettél meghívva, semmiképpen se menj magassarkú cipőben, ugyanis könnyen eleshetsz. Válaszd a flip-flop papucsot, vagy a fenti képen látható formák egyikét. Egy pár baki, ahol a modellek magassarkúik miatt elestek. Te ne járj így!
 
Állítsd össze a te saját szetted eszerint a blogbejegyzés szerint. A lényeg, hogy mini ruhát, vagy legginst válassz egy nyár végi buliba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése