2010. augusztus 25., szerda

Egy újabb híresség nevével ellátott cipő

Már sok olyan cipő létezik, melynek nevét egy celeb adta. Most ennek a csoportnak bővül a köre egy taggal. Hiszen az 1987-es születésű brit énekesnő, Joss Stone nevéhez fűződnek a legújabb trendiségek. Joss mindígis különleges volt a celebvilágban. Rikitóan vörös hajáról mindenki másnak tekintette. Azonban ha ezt már megszoktuk volna, jöttek az iszonyúan színes ruhák, és az alsónemű nélküli koncertek.
De minden jel arra mutat, hogy Miss Stone a zűrös ügyei után kicsit lenyugodott, és egy teljesen más dologba kezdett bele. Valljuk be, ez az újonnan választott hobbi sokkal jobb, mint az érdekes dalszövegek írása. Legalábbis a divatguruk számára. Joss felkarolta a Nine West igazgatóját, Fred Allard-ot, és együtt terveztek egy limitált kiadású cipőkollekciót. Ezek a darabok még sehol sem láthatók, hiszen csak augusztus végén kerülnek majd boltokba.
A kollekcióban legfőképpen barna, és szürke árnyalatú modelleket találunk. Prém anyag, és egy kis virágminta a bolondosság kedvéért. De a szegecses darabok sem maradtak ki, mert a tervezőnő akarta nyomatékosítani, hogy ez az ő stílusa, részben ő tervezte, és hogy legyenek közte vagány cuccok is. Bár, a lenti csizmákat Joss Stone stílusához nem tudnám hasonlítani, hiszen túl egyszerűre sikerültek. De persze ezeket is ő tervezte!

Fazonban ez a kollekció tartogat térdig, bokáig, és combig érő darabokat is. Ámbár ezt a kollekciót úgy adják el a vevőknek, hogy Joss tervezte, de valószínű ő csak a nevét adja mindehhez. Pedig a lényege az lenne, hogy egy újabb stílusú énekesnő cipői is eladásra kerüljenek. Mi ezt hisszük, de szerintem a háttérben ő csak a nevét engedélyezte odaadni a limitált kiszereléshez.

De, a rajongók biztosan elhiszik, hogy ez a kollekció Stone kisasszony kezei alól való. Az ára 100 és 200 $ között lesz majd.

Mit gondoltok erről az újabb előrukkolásról? Tetszik az általa "tervezett" kollekció, vagy a zenebeli produkciója jobb?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése