2010. augusztus 18., szerda

Becsöngettek!

Ne legyen az senkinél probléma, hogy itt a suliidő, és nem tud, vagy nem akar olyan merész, kevésbé suliba illő cuccokat felvenni, amiket nyáron hordott. Összegyűjtöttem nektek pár tippet, mit viseljetek a sulis napokon.
 × Cipő
A cipőnél(mint minden sulis ruhadarabnál) szerintem maradjunk a sportos, egyszerű, és vagány daraboknál. Erre tökéletes példa a Converse CHUCK TAYLOR All Star Core kollekció összes darabja. Ebben megtalálható a magasszáru tornacipőtöl elkezdve a sima, szár nélküli tornacipőn át, mindenféle stílusú sportos fazon. Egy kép arról a 2 darabról, amiket előnyben részesítek iskola időre:
Bal oldali: CT AS Core Ox, fekete mono, Jobb oldali: CT AS Core Hi, fekete mono
Ajánlott fogyasztói árak:
Bal oldali: 13990 Ft Jobb oldali: 15990 Ft

Hogy miért is ezt a kettő modellt választottam a legjobbnak? Mert ezek egy igazi tanulóhoz illő fazonok. Mindkettő nagyon trendi, és elfogadható az ára is. De, ha mégsem ezt választanátok, annyit tudnotok kell: a magasszárú modellek mindíg drágábbak, mint annak szár nélküli párjaik. Ez a 2 Converse modell nem kihívó, nem rikít ki annyira a tömegből, de mégis nagyon dizájnos. Ajánlom, hogy tartsátok mindíg olyan tisztán a cipőtöket, mint a képen van, mert ha hagyjátok elkoszolódni, és nem törődtök vele, és sok-sok hónap után pucoljátok csak ki, nem lehet már eredeti szépségűre kitisztítani, és koszosan nem túl jó benyomást kelt az emberekben, ha rápillantanak. Így azt ajánlom, 2 hetente, vagy havonta tisztítsátok a cípőket!
 × Ruházat
Iskolába is lehet kreatívan, mégsem annyira hivalkodóan öltözni. Vegyél fel egy sima pólót, gatyát, cipőt, és a kiegészítőkkel hozd ki belőle a legjobbat. Ruházatnak ajánlanám az Orsay kollekcióját. Én összeállítottam nektek egy póló + gatya párosítást, amit be is másolok ide, csak hogy lássátok, mire képesek egy sima öltözékkel a kiegészítők.
    Orsay Kollekció
vanity.hu-s árak:
Csíkos blúz: 5996 Ft, Farmer: 8295 Ft

Látszatra ehhez az elegáns blúzhoz, és sima farmerhoz a Converse cipők nem állnak jól, de ha pl. az egyenes szárú farmer helyett ezt a blúzt egy csőfarmerrel párosítod, máris sokkal jobban megy hozzá, és nagyon trendi! Az árak itt is elfogadhatók, így megvalósítható az, hogy megvedd ezt a kollekciót a 2010-2011-es tanévre.
 × Kiegészítők
Az öltözet már megvan. Már csak a mindent meghatározó kiegészítők hiányoznak, ,melyet a Bijou Bridget kollekcióból válogattam. Igaz, ezekről képet sajnos a neten nem találtam, de megpróbálom elmagyarázni, ehhez a suli divatszetthez milyen kiegészítők illenek. Egy valamit fogadjatok meg, hogyha ehhez a ruhaösszeállításhoz a fekete Converse cipőket választjátok. Barna kiegészítőket(még egyet se) vegyetek fel ehhez, ugyanis az a cipővel nagyon ellentétben lesz. Szóval, ehhez a szetthez ajánlott fekete, esetleg kék, fehér, vagy színes kiegészítőket felvenni. Még egy szabály, amit mindíg vegyetek figyelembe: az etikett is előírja, hogy max. 7 ékszert viselhetünk egyszerre magunkon. Szóval, ne essetek túlzásba magatok felaggatásával. Az én ajánlatom ehhez az öltözékhez: egy színes, virágos karkötő, ezüst hosszú nyaklánc, sima ezüst fülbevaló, és egy gyémánt, esetleg sima ezüst gyűrű. Ennyi. És még egy divat tipp: az is nagyon jól néz ki, ha az ilyen blúzokat, vagy bármilyen felsőt betűrsz a gatyádba. De csakis övvel! Tehát ha nincsen öv a gatyában, inkább ne tűrd be! Ezt is simán betűrheted, és a gatyádba rakj egy csak, és kizárólag fekete övet! Meglátod, ha egy ilyen szerelésben megjelensz a suliban, mindenkinek be fog jönni!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése