2010. augusztus 18., szerda

Itt az ősz!

Közeleg az ősz... Bár még nem annyira, hogy a divatban is az ősz legyen a főtéma. De pár híres divatmárka már kiadta a képeit azzal kapcsolatban, hogy idén ősszel mik lesznek a befutók.
 Tavaly is nagyon trendi volt az állatmintás öltözék. Ez alatt nem azt értem, hogy úgy kell kinéznünk, mint egy "divat-állat", miszerint nem nagyon adunk az öltözésre, hanem csak azzal a céllal, hogy kövessük a 2010. őszi trendet, mindenféle állatmintás holmit bevásárolunk, és felvesszük egyszerre. Az már nem néz ki jól. Ajánlott egyszerre csak 1, max. 2 ilyen "állati" cuccot viselni. Pl. kiegészítőket, esetleg egy jól megtervezett felsőt.
Kép: Roberto Cavalli

Ezen a divatfotón a modellt kicsit extrémen öltöztették föl. Persze, nagyon trendi kinézet, de eszerint a fotó szerint csak az öltözködjön, aki elég magabiztossággal tudja ezt viselni.
 A "nem csípőn viseljük a nadrágot" téma is nagyon stílusos manapság. Ami annyit tesz, hogy a derekunkig felhúzott gatya sem tré. Persze, ez nem azt jelenti, hogy a csípőgatya kiment a divatból, hanem azt, hogy a 80-as évek divatából újra trendi lett. Igaz, a mostani fiatalság kicsit cikinek tartja, ha egy hosszúnadrágnak induló nadrág nem ér le teljesen a lábunkon, de ha ez így is van, ez a nadrág-stílus nagyon is divatos! Ajánlott azoknak, akik kicsi lábakkal rendelkeznek, esetleg eleve alacsonyak, ugyanis ez a fazon optikailag nyújtja a lábat. De más nőknek, lányoknak is előnyös, mivel ez nem csípőnadrág, így kiemeli a derekat, és a nőies vonalakat.
Kép: Roberto Cavalli

Idén ősszel tiszta régies ruhadarabok hódítanak! Ugyanis a military, katonás kabát, és ehhez hasonló stílusú ruhadarabok is újra a reflektorfényben vannak. Bár, már ez is évről évre az őszi stílus legjobbjai között található, így remek befektetés. Mert ha egy őszre veszünk ilyen jellegű ruhadarabokat, azokat az elkövetkezendő ősz folyamán is viselhetjük, mivel évek óta nem megy ki a divatból.
Kép: Roberto Cavalli

De az, hogy már megjelentek az idei ősz trendjei, és divatfotói nem azt jelenti, hogy már ezeket kell viselnünk. Amíg az időjárás engedi, viseljünk nyári holmikat, és használjuk ki a nyári lenge ruhák kényelmességét, és lengeségét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése