2010. augusztus 19., csütörtök

2011 Fürdőruhái

A Miami-ban megrendezett Fashion Week-en már a jövő nyárra készülnek. Ugyanis bemutatásra kerültek a 2011-es fürdőruha kollekciók. A szalmakalap divatban maradt, a matrózcsíkos, és masnis darabok is előtérbe kerülnek majd.
 Nem tudom, ki hallott már a híres kaliforniai márkáról, a Beach Bunny-ról. Mert ezen a divatbemutatót ezen neves márka megtervezett fürdőruháit mutatták be. Igaz, pár darab már-már hasonlít egy fehérneműhöz, de úgy látszik a tervező megújított, és megpróbálja eladni a csipkés, combfixes bikiniket a vásárlóinak.
Nagyon divatos lesz a következő nyári szezonban a virító kék szín is. A fazonban már több választási lehetőség adódik, ugyanis van itt pánt nélküli, sima, pántos vazon, de egy kifutómodellen egy átlátszó felső is látható.
 

A következő befutó a fehér. Bár, az összes modell, akik bemutatják ezeket a kollekciókat barna bőrrel rendelkeznek, akiken nagyon jól mutat ez a fehér szín. De ha ezt egy fehér bőrű ember szeretné megvásárolni, inkább tegye vissza a polcra, és nézzen körül másik színeknél.
De egyaránt visszajön a divatba jövőre a régebbi filmekben, és regebben divatosabb fényes anyagú fürdőruha, amelyet sok színben mutattak be.
 
Egy kis érdekesség: a jövőbeli fürdőruha kollekcióbol már kiment a tanga, és előtérbe kerültek a nem csípő, hanem derékig felhúzott alsórészek. És nagy szerepet töltenek majd be a következő szezonban a kiegészítők. Hogy egy példát hozzak fel: az átlátszó felsőrész a bikini-re felvéve.
 Persze a hátramaradt 2010-es nyáron viseljétek még a régi bikiniket, fürdőruhákat, és csak a jövőben térjetek rá ezekre, az újonnan tervezett fazonokra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése