2010. augusztus 18., szerda

Cseppnyi Ashley stílus

Van egy ajánlatom számotokra: minden híresség stílusából csak a legjobbakat szűrjétek ki, és ha lehet, azokat jól kombináljátok a saját stílusotokban. Most Ashley Tisdale stílusát elemezném kicsit. Ő nagyon hírhedt arról, hogy jól öltözködik, és jó a stílusa. Én bízonyítom is ezt nektek!
A szeptemberi Seventeen magazinban Ashley pár karkötőt reklámozott. Itt a kép:
Ha ajánlhatnék nektek erről a képről egy karkötőt kiemelten, akkor az a fenti szinte középső lenne az. Sok-sok karkötő egymás mellett, és sok-sok színben pompáznak. Vidám, stílusos, és egyedi. Bár, ugyanilyet itthon, Magyarországon nem fogtok kapni, mert ez a magazin Amerikában jelent meg. Amerikai ára: $15, tehát 15 dollár. Valljuk be, nem olcsó. De nagyon jó! Ezt a karkötőt csak fekete-fehér, vagy egyszínű ruhákhoz ajánlom, ugyanis ha színes ruhához veszed fel, akkor az már túl sok.
Na, de vissza Ashley stílusához. Egy képet választottam a sok közül, amit elemzek nektek, és ezzel bizonyítom: a hír igaz! Ashley tud öltözködni! Ez a kép augusztus 2-án készült LA-ban, Toluca Lake-ben Ashley-ről:

Így ránézésre túl egyszerűnek tűnhet. Igaz, lehet hogy az, de mégis nagyon divatos! Mostanában a csőfarmer a best, ami egy papuccsal kombinálva nagyon jól néz ki. Főleg ez a nem teljesen fekete gatya, és hozzá egy fekete papucs. Szuper összeállítás! Hozzá a sima póló nem lenne elég jó, de mivel ezt a V kivágású fehér sima pólót egy szürke, két oldalt meghosszabbított kardigánnal ötvözi, tökéletes! A színek harmóniában, és a stílus sem tér el egymástól. Most jönnek a kiegészítők. A napszemüveg formája nagyon trendi manapság, így az is szuper. Egy ezüst egyszerű nyaklánc, sok-sok vékony körkarkötő, és egy ezüst gyűrű. Kifogástalan! De, most jön egy baki... Mindehhez visz magával egy barna táskát. Én a barna táska helyett inkább egy szürkével kombináltam volna mindezt, esetleg fehérrel, vagy feketével. De semmiképpen nem barnával.
 Lássuk be. Senkinek sem tökéletes az öltözködése, de Ashley már majdnem kifogástalan volt. Szerintem nagyon jó a stílusa, és tud öltözködni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése