2010. október 16., szombat

2010 Ősz/Tél Trendek

Már több olyan postot is írtam, amiben egy-egy márka idei őszi, téli kollekcióját mutattam be, de ebben a bejegyzésben megtudhatjátok hogy konkrétan mik is a trendik manapság.

A vörös és fekete kombináció nagyon trendi. Ez leginkább a 80-as évek divatját hozza nekünk vissza, de azt gondolom ez nem gátol minket abban, hogy hordjunk is bármiféle vörös és fekete színekben pompázó cuccot.









A következő, ami idén nagyon befutó, az a fodrokkal díszített ruházat. Legyen szó itt egy szövetblúzról, egy teljesen fodrokkal belepett ruháról, ez a legpraktikusabb módja annak, hogy egy ruhát még nőiesebbé tegyünk. A fordok optikailag növelik a szélességet, így ha még divat is, figyelj oda mivel párosítod!







Már nyáron is nagyon trendi volt a csipke. Úgy látszik, ez az idei év őszére, és telére sem ment ki a divatból, de még az is lehet, hogy jövőre is viselhető lesz a divatdiktátorok szerint.









Lapos talpú cipő. Igaz, tavaly még nagy szerepe volt a 12 cm magas sarkú cipőknek a divatban, de így év végére sokkal inkább a lapos viselet vette át a helyét. Mivel kényelmes, és lazán hordható, nem csoda hogy utcai viseletté vált.








Az úgynevezett hangulat-darabok is divatba jöttek. Mivel télen sok ember a kényelmet, és hordhatóságot részesíti előnyben, a nép inkább az eggyel nagyobb méretű kötött pulcsikat, színes darabokat, méterárúkat hordja melegítésképpen.








A divattervezők mintha összebeszéltek volna, hiszen mindegyik márka szinte piacra dobott túlzott kiegészítőket. Ebbe beleértendők a kalapok, sálak, táskák, és ékszerek is. Nos, attól nem kell félni, hogy az emberek nem találják meg a nekik tetsző darabokat.








Retro stílus. Ez már szinte alap, hogy nagyon divatos idén, hiszen tavaly is nagy sikert arattak a piacon az 50-es, 60-as évek egyberuhái, szoknyái, szőtt kabátjai.









A biztos befutó ebben a szezonban a bőr. Lehet az kabát, vagy gatya, esetleg kiegészítő. Persze a gyapjú és bőr kombinálás is vadítóan jó.









A szőrméből sosem elég. Már tavaly is nagyon trendik voltak azok a kabátok, mellények, amiknek a kapucniját szőrme díszítette. Idén viszont a szőr tovább hódít. Már nemcsak kabátok díszítésére használják, hanem csizmák, sálak, pulcsik, és kiegészítőkön is láthatjuk a pihe-puha dekort.








Hosszú, és könnyű ruhák. Az emberek álma, hogy kényelmesen érezzék magukat viseletükben, de az mutasson mégis csinosan, trendin. Erre való a hosszú, könnyű ruhaviselet. Ezek a ruhák általában kreppből, szaténból és selyemből készülnek. Ajánlott mindenkinek!








Nem szeretném utolsó sorban ajánlani idén őszre és télre az aranyat, de sajnos az utolsó helyre került ebben a postban. Készülnek ebből a színből ruhák, nadrágok, felsők, és persze kiegészítők is. Ajánlott ezt kiegyensúlyozni valami hozzáillő egyszínű ruhadarabbal, vagy kiegészítővel, hogy ne úgy nézzen ki benne az ember, mint egy karácsonyfa.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése