2010. október 3., vasárnap

Őszi/téli cipők Jimmy Choo módra

Az ősz és tél évszak egyik legnagyobb dilemmája a kabát mellett a cipő. A Jimmy Choo márka nemrég mutatta be legújabb kampányképeit, melyekkel próbálják eladni az idei őszre és télre tervezett csizmákat. Egy biztos: ezek sosem mennek ki a divatból.
2010 legnagyobb divatja a hótaposó és a gumicsizma. A nagy márka is erre épített ebben a kollekcióban. Meg kell jegyezni, egész jóra sikerültek. Egyébként szerintem elég furcsa, hogy ma már az a divat, ami régen még cikinek számított. Gondolok itt a gumicsizmára, és a hótaposóra. Mikor ez ciki volt, ki gondolta hogy egyszer nagy divat lesz... Méghozzá akkora divat, hogy a legnagyobb tervezők is terveznek belőle egy egész kollekcióravalót.
A nagyszerű tervezések 5 különböző stílusban, és millió színben kaphatóak. De mindegyik modell egy elven alapul: a kényelmességen, és az elegancián együtt.

A fotókon Amber Valetta lábai, végtagjai láthatók. Ines Van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fotósok közreműködésével valósult meg a fotózás.

Szerintem mindegyik modell nagyon trendire sikerült, és biztosan nagy lesz majd a sikere, mert nekem is nagyon tetszik.

Áruk 500 és 800 dollár közé esik, ami nem semmi. Átszámítva kb. 112 ezer forint. Ez persze miért is lenne meglepő az egyik legnagyobb márkától... :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése