2010. október 30., szombat

Bizarr lábbelik

Biztosan minden lány valamilyenszinten álmodozik, hogy világhírű cipőtervezők modelljeit hordja a lábán. Ez lehet, hogy ebben az esetben nem így lesz. Én egy olyan extravagáns kollekciót szeretnék nektek bemutatni, ami egyesek szerint ronda, és hordhatatlan, mások szerint viszon különleges. Lássuk.
Kobi Levi egy izraeli cipőtervező, aki sajátkezűleg készít költeményeket, méghozzá elég bizarr formában.
Bár a tervező azt vallja, hogy ezek a cipők simán hordhatók utcán, a hétköznapokban is, én nem így vélekedem.

Ha valaki nem ismerné fel mit akarnak ezek a lábbelik formázni(amit nem csodálok) akkor itt egy kis magyarázat: banán, kutya, és csúzli alakúakat is láthatunk. De ezek még nem a legdurvábbak.



Kobi már készített kinyújtott nyelvre, és egy női testre emlékeztető cipőket is, amik egyáltalán nem mindennapiak.
Van egy extradurván kreatív cipő is a kollekcióban. Egy olyan sarokkal ellátott cipő, ami úgy hat, hogy az illető belelépett egy rózsaszín rágóba, és az megnyúlt a cipő sarkánál. Ötletes, és kreatív, de szerintem nem egészen hordható.


Kobi Levi abban bízik, hogy cipői nem csak kiállításokon lesznek láthatóak, hanem nők lábán az utcán is. Hát, az garantált, aki az egyiket a sok közül fel meri venni utcára, ki fog tűnni a szürke átlagból.
Kobi hozta a megszokott furcsa stílusát, de persze kinek ne jönne be ez az őrült tervezés. Nem rosszak, de engem különösebben egyik sem fogott meg azon kívül, hogy ezentúl tudni fogom ki az a Kobi Levi. Ki mit gondol?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése