2010. szeptember 11., szombat

Lady GaGa hús ruhája

Azthiszem kevés olyan dolog van GaGával kapcsolatban, ami sokként érintené az embereket. Munkája inkább egy néha meglepő, elvont, és különleges dolog. Így sajnos kicsit csalódhattunk az elmúlt idők Lady GaGás címlapjaiban, hiszen a hölgyemény nem sok merésszel rukkolt elő. A meztelen címlap a Vanity Fair magazinban, és a Gaga stílusú szabadságszobor a V magazin címlapján.
Ám a mostani Japán Vogue címlapjára elég döbbenten tekintek ez lenni gaga? kérdéssel. Hát ja, ez ő! Méghozzá húsruhában, ami egyáltalán nem mindennapi. Sajnálni tudom a vegákat a kép láttán, hiszen valószínű elszörnyedve tekintenek a címlapra. A kamerák mögött persze a botrányairól híres Terry Richardson állt. És jó hírként szolgál(persze ha ez jóként szolgálhat) hogy Terry nem hazuttolta meg magát. A PETA, egy állatvédő egyesület elnöke fel is szólalt az "undorító" képek ellen. Kifejtette felszólalásában, hogy Lady GaGa célja a meghökkenés, az elképesztés, bármilyen is legyen a kép. Még azt is hozzáfűzte, hogy a marhahús ruha csakis az állati erőszakot jelképezi.

Hát... Mindenkinek más ugrik be a Gaga-húsról szerintem. Nekem például nem az, mint a kedves elnöknek. Nekem az, hogy elég undorító. Lehet, hogy Lady-nek ezzel sikerült kicsit kitűnni a hétköznapokból, és a sima, átlagos címlapok közül, de nem túl gusztusos. Annyit mondok, hogy a hús inkább legyen finoman a tányéron, mint egy emberen nyersen.
Szerintetek?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése