2010. szeptember 4., szombat

Fashionista filmek

Valószínű millió divattal kapcsolatos film van, de én ma kettőt megnéztem. A Vadóckát, és a Klikk-et. Szerintem az elsőt többen ismerik, mint az utóbbit, de ez nem mond el a minőségükről semmit. Ha kéne, nem tudnám sorrendbe állítani őket első, és második helyezet szerint, mert a feelingjük is más, és a stílusuk is. De egy a közös bennük: divat.
VADÓCKA
Szuperül jó film! Az alapsztori annyi, hogy Pobby Moore, a főszereplő hosszú, szőke hajjal, és sok ruhával rendelkezik. De egyszer apja bejelenti, hogy Angliába fog járni suliba a csaj, ahol Pobby persze csak ellenségeket szerez magának. A szobatársai kezdenek megbarátkozni vele, és a csaj hosszú szőkéről, rövid barnára vált. Egy tervet szőnek szobatársaival együtt. Azt, hogy elérjék, hogy Pobby-t rúgják ki a suliból, mert nem akar oda járni. Ez a terv kicsit érdekesen sül el, ugyanis Pobby eközben megszereti a sulit, és a társaságot. De végül nem repül a suliból sem. Ha tudni akarsz több infót, és hogy hogy végződik a film, nézd meg! Ajánlom mindenkinek! :)
Van benne mindenféle márka! Louis Vuitton táskától elkezdve Gucci cipőig minden. Szupeerjóó! Tízes skálán: 8
A KLIKK

A film lényege mindössze annyi, hogy egy gazdag csajhoz, és családjához egy ismerős család költözik. A flegma, gazdag, divatmániás főszereplő csak nem csipázza az ideiglenes odaköltözött família lányát, és még 3 másik flegma barátnőjével együtt piszkálják is. De Claire nem olyan, mint azt a flegma banda hiszi. Kiáll magáért, még ha néha csalódnia is kell. Massie, Dylan, Alicia, és Kristen, a négy divatguru mindíg kitartanak egymás mellett, és ők a suli nagymenői. Hogy hogy végződik a film, azt csak akkor tudod meg, ha megnézed! Mindenkinek ajánlom ezt is! :)
Van benne egy olyan dolog, amit a 4 csaj csinál, és tök tetszik, és ötletes! Saját szájfényt csinálnak! :) Bár a dolog nem sül el jól, de lehet hogy majd egyszer kipróbálom... Ezt ajánlom mindenkinek, hogy kipróbálhatja a saját készítésű szájfényt!
Van benne Teen Vogue magazin, MAC sminktermékek, és minden, ami divat! Tízes skálán: 8.1
De csak azért 1 tizeddel jobb, mint a Vadócka, mert ezt valahogy jobban élveztem.... De mindkettő gigabiglájk! Ja, és nekem már az Egy boltkóros naplója film is tervben van. Majd arról is írok egy postot.
Mit gondoltok?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése