2010. szeptember 19., vasárnap

Top 10 legjobban öltözött sztár 2010

Lássuk, ki az a 10 sztár a vörösszőnyegről, aki idén kitett magáért, és kiérdemelte, hogy bennelegyen ebben a listában.
Az első helyet a már évek óta legjobb Jennifer Aniston kapja. Sosem giccses, és mindíg a saját ízlésének valót választja. De ha fellép a szőnyegre, mégis minden tekintet őt nézi. Persze ruhái mindíg a legnagyobb tervezők kezei alól kerültek ki. Az sem utolsó érvként szolgál, hogy ruhái állandó összhangban vannak visszahúzódottságával, tökéletes alakjával, és kecsességével.
     Donna Karan ruha        Valentino ruha    
           
Rihanna a totál ellenténe Jennifer-nek, de ez nem elég nyomós ok, hogy ne kerüljön fel a 2. helyre a People magazin szerkesztősége szerint. Egy biztos: amit Rihanna visel, az sosem közhelyes. Az élénk minták, színek, és kombinációk sosem hagyják a tekintetet elunalmasodni. A már naponta megújuló Rihanna nem hagyja, hogy a kritikusok szó nélkül menjenek el megjelenése mellett.
                                              

A harmadik helyezés nem másé, mint Jessica Albáé. A People magazin kifejtette, hogy Jessica nem más, mint a tökéletes érzék ahhoz, hogy hogyan lehet kombinálni egymással nem összeillő, nem egy stílusú ruhákat. Nem fél kísérletezni a stylistolásban, és szinte sosem sikerül mixje rosszra. Nem tagadom, igaz.


Lea Michele neve sokaknak idegenül csenghet, de az már sok segítség, hogy a Glee egyik főszereplője. Ő a negyedik. Aki egyszer rápillant, nehezen veszi le róla a szemét, hiszen gyönyörű, és jó kisugárzással rendelkezik. Előnyben részesíti a vörösszönyegen a laza esésű, feltűnő színű ruhákat. Az erős színek abszolút illenek személyiségéhez, és barna hajához.


Valószínű Lea nevéhez hasonlóan Zoa Saldana neve sem túl ismerős sokaknak. De őt leginkább Avatar-beli alakítása tett híressé. Ő foglalja el az 5. helyet a listán. Eddig nem sok rosszat hallhattunk róla. Ruhái kevés alkalommal olyanok, hogy ne lennének tökéletesek, és ne hangsúlyoznák ki előnyös oldalait. Persze maga Zoa is kedveli a különleges darabokat, ahogy ez a lenti kép jobb oldalán is látszik. Ez a lila árnyalatos ruha a Givenchy Haute Couture kollekció egy darabja.


Gwen Stefani, a jól ismert énekes, és családanya. Ő nem különösebben a vörös-szőnyeges ruhái miatt került be ebbe a listába a People emberei szerint. Ő az a nő, aki az utcákon is nagyon stílusosan jelenik meg. Sok olyan híresség van vele ellentétben, akik a hétköznapokon nem sokat adnak a gönceikre. Gwen viszont szeret két rajta lógó gyerekkel is jól kinézni. Az énekesnő fiáról elhírhedt, hogy festi a körmét, amit sokan nem díjaznak, de viszont a csemete is bekerült a top 10 közé a sztárcsemeték listájában.


Utolsó 4 helyezet:
7. Kate Middleton - a brit elegancia megtestesítője
8. Rachel Bilson - a városi kényelem, és stílus ötvözésének királynője
9. Olivia Palermo - egy divatközpontú valóságshownak a résztvevője, így garantált nála a divatosság
10. Diane Kruger - nem túl kényelmes toalettjeiről vált hírhedté, és különleges szépségéről is

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése