2010. augusztus 31., kedd

Szülinapi torták

Így suliidőben valószínű kevesebb post-al jelentkezem majd. De azért minden nap próbálok írni valamit. Ha nem is túl hosszút, de valamit. :)
A mai bejegyzést a szülinapom ihlette, amit ma ünneplek :D A 14-et. Divatos, fashion szülinapi torták képeit gyűjtöttem össze. Lássuk a merész sütiket!
Na, ezt nézzétek :) Mint egy ékszeres doboz, amit meg lehet enni. Ilyen tortát én nem kérnék. Iszonyat jó, és ötletes, de megenni félek. Szóval nem.

Ez is nagyon csini!! Vannak rajta masnik, táskák, és több emelet. Ezzel is csak egy a baj... Megenni ezt fiúkon kívül ki akarja? Inkább gyönyörködni benne! :)

Hát ehhez már művészet kell, hogy megcsinálják. Észbontóan szép! Ha neki kéne kezdeni, azt sem tudom hol indítanék. Ez olyan mesebeli!

Nekem eddig ez a favorit. Semmi szín, csak fekete, fehér, de azért van benne valami különleges. A tetején az a cipő... Nagyon édi! :) Mondanám azt, hogy ennivaló, de akkor nem mondanék igazat.

Ez már az a szint, hogy el sem hiszem, hogy ez torta. Nagyon gyönyörű! Van itt minden, ami szépségápolás. Körömlakk, táska, teló, gyöngyök.. És persze csicsa. Nem kéne ilyen torta, de káprázatos!
Azthiszem láthattatok ebben a bejegyzésben pár wow tortát, de nekem az a véleményem ezekről, hogy szép, meg minden, de nem kérnék ilyen tortákat szülinapomra. Ezeket csak fotózni jó, és pl. tortaversenyre, vagy ilyenekre elvinni. De persze gondolom mennyi munka van ebbe belefektetve, de inkább fotón, mint a szájban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése