2010. augusztus 21., szombat

Sportolj trendin!

Most, hogy itt a nyár, nem csak a fedett, tornatermi sportokra van lehetőség, hanem a szabadban elvégezhető sportolásra is. A fedetlen téren elvégzett sportolás sokkal egészségesebb is a testnek. Minden emberi lény kifárad sportolás, vagy aerobikozás közben, és a használt levegő kifújása után új, friss levegőt szippanthatunk be. Ha kicsit messzebb kell gyalogolnunk a sportolás helyszínéig, válasszunk egy nagy, és trendi táskát a kellékek tárolására, amelyben rendezetten, és egységesen el lehet helyezni az edzőtuhát, innivalót, és a további szügségleteket.

Régebben többségben volt a sportos fazonnal ellátott sporttáska. De ma már inkább a trendiségre törekednek a tervezők. Én a trendit jobban ajánlom, hiszen a sportos és a trendi kinézetre más csak, funkciói ugyan azok, mert a belsejükben sok-sok zsebbel vannak ellátva, hogy elszeparálva tudjuk hordani dolgainkat.

Választhatunk a boltokban a nagyobb, és kisebb méretek közül. A nagyobb ajánlott az úszáshoz, amikor törölközőt is viszünk magunkal. Vagy olyan sportokhoz, amihez cipővel együtt ruhát, vizet, és további cuccokat is bele szeretnénk pakolni. A kicsi ajánlott akkor, ha csak a közelbe megyünk futni, és már otthon felvesszük az edzősruhát, és csak a cipőt, és egy üveg vizet szeretnénk beledobni a pakkunkba.

Sőt, a modern világnak köszönhetően olyan táskákat is meg lehet vásárolni, melyben csak egy cipőt helyezhetünk el, vagy olyan kisebb modellek is kaphatóak, amelyik belerakható egy nagyobb táskába.

De, ha valaki nem szereti a nagyon bonyolult dolgokat, és nem is kíván sok cuccot vinni sportoláshoz, vigyen magával tornazsákot.

Sőt, aki már évek óta űz egy bizonyos sportágat, vagy céltudatosan indul neki a sportolásnak, vehet készen egy-egy sport kellékeinek kifejlesztett táskát.

Tehát, éljünk sportosan, és divatosan! Ezt a kettőt ötvözve is megteheted, ha elmész egyet sportolni egy divatos sporttáskával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése