2010. augusztus 22., vasárnap

Alannah Hill meséje

Amikor még kisgyerekek vagyunk elhisszük, hogy van tündérország, és az álmok egyszer valóra válnak. Alannah Hill, és szerintem mindenki egy kicsit gyerek marad még felnőtt korára is. A 2010/11 ősz/tél kollekciót is a mesevilág, és Sohaország ihlette. Alannah, az ausztrál dizájner egyébként híres arról, hogy kislányos a stílusa, és mindíg egy mesevilágban képzeli el termékeit.
Ha mondhatom azt, Alannah Hill az egyik legkülöncebb tervező. Legfőbb inspirációi a romantika, giccs, szerelem, és csokoládé. Bár, mint minden más nő, ő is női agyával gondolkozik, hiszen minden nőnek ezek a fontosak, mint neki a kampányképek elkészítésében. Melissa Hoyer segített neki megvalósítani ezt a sorozatot, melyben modelljeit egy mese világába varázsolta el.  A képek, vagyis az eredmény nagyon elkápráztató. Nem csoda, ha páraknak eszébe jut az Alice csodaországban film, hiszen Melissa volt annak is az egyik látványtervezője.
Az ihletet idén is a kislányos jellem adta Alannah-nak a megtervezésnél. Az előző kampánykép sorozata is ilyen wonderland-es volt, ami már egyre divatosabbá válik. Ez a fotósorozat a "rózsakert" nevet kapta. A modellek nagyon élethűen tettetik magukat nagy babáknak ezekben a kalapcsodákban, és kesztyűkben.

A kollekció nagyon élénkre, színesre, és nőiesre sikerült, amiben a tervező kislányos stílusa is feltűnik. A sok-sok stílusú kalap között egy cukorral díszítettet is fellelhetünk, mely tükrözi Miss Hill édességimádatát.

A tervező megálmodott egy világot, ahol az ő által kiadott ruhákat viselik, és meg is valósította, méghozzá nagyon jó eredménnyel. Ezt senki sem hagyja szó nélkül, aki látta a képeket. A színek egyesítése nagyon jó, a ruhák vidámak, kislányosak, de nőiesek is, a fazonjaik is nagyon szuperek, és a fotók sem bénák. Nekem nagyon tetszik ez az Alannah Hill-féle Rózsakert, és szívesen élnék benne. A ruhákat pedig ajánlom nektek, mert nagyon trendik! Szép munka! Szerintetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése