2010. augusztus 20., péntek

Forrónadrág

Kezdjük az alapoknál. Mi is az a forrónadrág. Ez az 50-es 60-as évek nagy nadrágstílusa, amit általában diszkóban szoktak viselni a fiatalok. De ma már mindenhol, és mindenki viselheti ezt, ugyanis visszatért a divatba. Valójában a hírességeknek köszönhető, hogy visszatért így 2010-ben ez a viselet a divatba, hiszen ők is előszeretettel viselik. Színpadon azért, mert ahogy illegetik magukat, minden szögből meg lehet csodálni formás lábaikat, utcán pedig hogy mutogassák, amilyük van.
De annak is van egy oka, hogy a sztárok szívesen viselnek ilyen rövidnadrágot. Minden a kifutóról indul. A modellek szívesen mutogatták magukon ezt a fazont, ugyan is ilyet annak ajánlott hordani, aki vékony, hosszú lábakkal rendelkezik. Márpedig a modelleknek csak olyanjuk van.

A modellek egy valamire biztosan jók: hogy variálhassuk a forrónadrág formáit rajtuk. De szerintem ezért modellek. Láthatunk csípő forrónadrágot, de derékig érőt is, sőt overallszerűt is.

Persze szerintem már egyikünk szemeinek sem idegen ez a nadrágfazon, hiszen az utcán is biztosan találkoztunk már olyan nővel, akin ilyen volt. Idén a legtrendibb ez gladiátorszandállal kombinálva.

Mindennek a lényege az, hogy a régi stílusok közül egyre több jelenik meg manapság a divatos ruhák élén. De persze mindenkinek kell minimum annyi önkritikával rendelkeznie, hogy narancsbőrös, vagy kevésbé vékony lábra ezt nem veszi fel, mert arra nem ajánlott. Persze, nyugodtan fel lehet próbálni, és ha saját magunk szerint jól áll, hordani is, de ha már magunknak sem tetszik, inkább hanyagoljuk a felvételét utcára.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése