2010. augusztus 20., péntek

Christian Louboutin Cipőmennyországa

Ha létezne is ez a cipőmennyország, kb. úgy nézne ki, mint Christian Louboutin legújabb kampányképei, melyet 2010 ősz/tél-re készített. A cipők megtervezésénél, és a fotók elkészítésénél is az Avatar világa volt az inspiráló.
Louboutin cipői elhírhedtek arról, hogy vannak olyan modelljeik, melyeket képtelenség hordani a magas sarkuk miatt. Vagy esetleg csak a különlegesség kedvéért tervezte azokat meg. Persze a cipők megálmodásánál Christian-nak nem az a fő célja, hogy hordható cipőket készítsen. De ezeket a kampányfotókat nem csak a cipők miatt, hanem a képek csodálatossága miatt is meglehet csodálni.
Gyönyörű, mesebeli helyszínek, és csodálatraméltó, igényesen megtervezett cipők. Ez a 2010/2011-es kampány a "Téli mesék" nevet viseli. A képeken fellelhetjük a csodaországban élő fehér nyuszit, és különböző szőrös társait is, melyeket a Grimm-testvérek meséi ihlettek. Mindez természetesen a számítógép csodája.

Persze, a képek láttán biztosan mindenkinek a jól ismert mesevilág, és csodaország ugrik be. Még talán Hamupipőke is megirigyelné ezeket a csodás cipőkölteményeket.

A képeken láthatóak a természet négy legfontosabb elemei. A megálmodó, Louboutin egy hatalmas méretű házat képzelt el, melyben ha járkálunk, minden egyes szobában máshol találjuk magunkat. Ez a fenti kép például a víz alatti állatvilágot tárja elénk benne úszkáló cipőkkel.

Nekem erről a fenti képről rögtön a nagyon jó, szép grafikájú számítógépes játékok jutottak eszembe. Ugrálni kell a figurával ezeken a füves részeken, és a lényeg, hogy ne ess le a mélybe. Ennek a 3D-s játéknak a lényege annyi lenne, hogy sok-sok helyszínen, szobában el kell jutnunk az elrejtett cipőig, azt megszerezni, és menni a következő szintre.

És megérkeztünk a célhoz a játékban. Ez a csattanó az egész kampányban. Egy arany cipő, ami bevilágítja a környezetét, és pillangók repdesnek körülötte. Azthiszem, idén Christian Louboutin nemcsak cipőket alkotott, hanem varázslatos, és elképesztő képeket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése