2010. augusztus 23., hétfő

Verseny!

Igaz, a blogom még csak 21 bejegyzéssel, és nem túl nagy múltal rendelkezik, hiszen nem rég nyitott, de bepróbálkozok egy verseny indításával. Ne számítsatok nagy ajándékra, ugyanis a legjobb pár fotó csak kikerül majd egy bejegyzésbe, amit csodálhatnak a blogom követői. Jöjjön a szabály.
Biztosan olvastátok, vagy láttátok a londoni street fashion-ről készült bejegyzésem. Ha nem, akkor a jobb oldali sávban a Címkék alatt keressétek meg a street címkét, kattintsatok rá, és amit kiad, abból a legutolsót böngésszétek, és olvassátok át, hogy tudjátok, miről van szó. Már említettem, hogy a legjobb pár fotót majd egy bejegyzésben publikálom. Ebből kiderül, hogy fotót kell készíteni. Amiben legyetek saját magatok stylist-jai. Nem más szerint, hanem a londoni bohém street fashion szerint kell felöltöznötök. Semmi probléma, ha ugyan olyan ruháitok nincsenek, mint a 'Bohém Street Fashion' bejegyzés képein, de az lenne a lényeg, hogy úgy öltözzetek, amit nagyon trendinek találtok, de tudjátok, azzal soha az életbe nem lépnétek ki az utcára. Na jó, persze úgy is fel lehet öltözni, és azt lefotózni, ahogyan ki mernétek menni az utcára, de azért legyen benne valami merészség, valami bohém stílus, és valami egyedi. A lényege, hogy ne csak egy pólóban, és farmerban fotózzátok le magatokat, hanem akár két nem összeillő stílusú ruhában, merész kiegészítőkkel, és furcsa elemekkel. Egy pár kép inspirációként az öltözéshez:






Ebben a versenyben mindent szabad! Felvenni téli sapkát-sálat a nyári cuccokhoz, elkérni pár darabot a nagyitól, vagy zoknival felvenni magassarkút. Mindent lehet, csak ne mindennapi legyen! De azért maradjatok a divatosan összerakott daraboknál, és ne menjetek át a divat-állat stílusba!
A fotót el lehet készíteni társaságban, és egyedül is. A lényeg, hogy mindenfélét aggassatok fel magatokra!
Az elkészült képeket ide küldjétek keresztnévvel együtt: kata.kurunczi@freemail.hu
Határidő: 2010.08.23.-2010.08.28.-ig. De ha valaki 28-ig nem tudta beküldeni a képet, semmi baj, van lehetőség a határidő meghosszabbítására.
Ha bármi kérdés akadna, a fenti e-mailre várom azt is! Jó öltözködést, és fotózást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése