2010. augusztus 19., csütörtök

Bohém Street Fashion

Ha még nem is jártál Londonban, most beleélheted magad, hogy ottvagy! Ugyanis ebben a bejegyzésben kicsit belekóstolhatsz a londoni street fashion-be, avagy hogyan öltözködnek London utcáin az emberek.
Az angol nők különösen nagy előnyt fordítanak a kiegészítők szerepére. Mindenfélét hordanak magukon. Napszemüveg, hajpánt, karkötő, vagy sál. De egy egyszerű öltözködést sem láthatunk ott az utcákon. Smink téren pedig minden korosztály az 50-es, 60-as évek beli sminktrendet részesíti előnyben. Vörös száj, és erősen kihúzott szem fekete szemceruzával.
 
Ott, Londonban a fiatalság általában próbálja vegyíteni a mai divatot, és a régebbi trendet. Van olyan öltözék is, melynél kételyeim vannak affelől, hogy egy-két ruhadarab a nagymamától van. De, elég trendisen vegyítik ezeket, mivel ez ma nagyon divatos. Bár, van pár hozzánk, magyarokhoz hasonló fiatal, akik inkább csak a mai trendnek megfelelő ruhadarabokat veszik fel.
 
Ezen a fenti képen látható két csajszi eléggé merészen öltözködtek. A bal oldalinál az éles stílusváltást szúrta ki a szemem, ugyanis ez a zebra csíkos gatya elég modern, míg az a kézitáska nem mainak tűnik. Ahelyett a gatya helyett én másikat vettem volna fel, de ez így nagyon egyedi! A jobb oldalinál is valahogy a gatyával van a baj. Ő nem a stílust keverte, hanem egy-két mérettel nagyobb a nadrágja, mint kéne. Lehet, hogy ez az, ami a nagyitól van. Vagy esetleg magán hagyta a pizsamaalsóját? De ennek is van egy előnye. Egyedi stílus.
 
Az idősebbek is nagyon trendkövetők Londonban. Lehet, hogy nekünk fiataloknak ez nem nagyon jön be, de ha jobban megnézitek, ők is adnak az öltözködésre. Ezzel próbálják egyéniségük jellemét erősíteni, és kifejezni.

Van Londonban is egy afféle stréber stílus, ami csak látszat, és a ruhák teszik az embert azzá. Ennek a főbb kelléke a fekete keretes szemüveg, amit ezen a két fiatalon is láthattok.


Egy kicsit a férfi divatról: vannak olyanok, akik az elegánsabb fazonra törekszenek, de ők is inkább egy lezserebb változatát öltik magukra. Ezeken a képeken egy olyan férfit sem látni, aki úgy néz ki, mint egy gentleman. Ezért érdemes a londoniaktól is csenni egy pár ötletet a divatba. Jól tudnak öltözködni. Ha egy szóval lehetne az ő stílusukat leíri, akkor az az lenne, hogy: laza. Nem veszik annyira komolyan a ruhák közötti összhangot, és divatot, hanem a sok-sok féle ruhát, amelyeknek különböző a stílusuk keverik. A fő ok, amiért ők így öltözködnek, hogy tükrözzék az egyéniségüket ezzel. Bár, lehet hogy találni pár embert, aki ugyanezt megpróbálta, és kevesebb sikerrel járt.
Nos, mindez a bejegyzés azért lett megírva, hogy merítsetek kicsit ebből a divatból is, mert megéri!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése