2010. szeptember 11., szombat

Selena Gomez - Az elbűvölő!

A héten jelent meg Selena Gomez legújabb single-jének a klippje, amiben Sel iszonyúan jól néz ki! Ebbe a postba berakok nektek egy képet a sminkről/az arcáról, egyet a cipőjéről, és egyet a ruhájáról. Így előre annyit, hogy mindhárom tökéletesen néz ki! Mellesleg a klipp is nagyon jó, és a szám is! ;)

Ezen a képen az arca látható, ami gyönyörű! Ez a haj nagyon jól áll neki! Nem tudom itt mennyire látszik a fülbevalója, de az is nagyon csinos! A smink is nagyon el lett találva, de Selena eleve nagyon szép!

A cipő. Jó, mi?! - kérdezem én. Mert nekem nagyon tetszik! Nem tudok róla sokmindent írni, csak annyit, hogy nagyon divatos, és tetszetős!

A ruha... Húú dejjó! - feeling. Nagyon jó ez a hosszú, lenge fazon, és ez a nyakbakötős megoldás. Bár Selenának a bő, és hosszú szoknyával nincs szüksége takarásra, mert jó az alakja, de nagyon jól áll neki!
És a három főbb alkotórész harmóniája is tökéletes. A helyszíne a klippnek is nagyon el lett találva szerintem, és a története is szupi! LIKE!! Szerintetek?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése