2010. november 3., szerda

Új Frey Wille kollekció

Az új kollekció a Hope, azaz a remény nevet kapta. Főbb alkotóeleme az arany. Az ékszerek alapja egy elég nehezen emészthető téma, amely nem más, mint egy gyermekét váró nő túldíszített, arany környezetben. Ennek spirituális jelentése is van. Méghozzá az, hogy milyen, és mennyi gazdagságot ad egy nőnek a gyermek.
A festmény, ami megihlette a kollekciót a New York-i Museum of Modern Art-ban látható. A Frey Wille márka megálmodói ezekben az ékszerekben a remény két érzését szerették volna érzékeltetni: az egyik az arany szigetek és színkavalkád találkozása a virágokkal, illetve az inda-szerű ábrákkal.

A remény másik érzése egy kicsit elvontabb formában látható. A kis körök a magokat, tojásokat szimbolizálják, a születendő élet jelképeként. A vadnak tűnő piros háttér pedig az életben megtalálható milliónyi szeretetet jelképezi, az arany színű indák pedig a vágyakat, álmokat szimbolizálják.
Ezekben a kiegészítőkben tehát minden megvan, amire egy embernek szüksége van a sötét, borongós, esős, hideg novemberben. A sok-sok energia. Ajánlott ez olyan nőknek, akik álmodozó típusok, tele vannak szeretettel, és szeretik a spirituális dolgokat. Hiszen ez a Klimt szett mindent vidáman próbál lefesteni az élet érzéseiről.

Nekem nagyon bejön a kollekció! Nálam elérte a célját, és tényleg ha rájuk nézek érzem az energiát, a vidámságot, és a pozitív gondolkodást.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése