2010. november 5., péntek

A Vogue decemberi címlapja

A megtiszteltetést nem más, mint Emma Watson, az ifjú, de tehetséges színésznő kapta. Ő lesz majd az angol Vogue decemberi számának borítóján. De persze nem csak a címplapon lesz majd látható, hanem lesz róla egy cikk is az újságban sok-sok fotóval párosítva. Lássuk, mit műveltek Emmával...
De előbb egy kis extra infó. Emma Watsonnak ez a felkérés már teljesen nem új, hiszen szerepelt már pl. a Burberry reklámarcaként is egy kampányban, és már több helyen is állt modellt.
A cikkben egyébként többek között az is kiderül Emmáról, hogy miért váltott ilyen rövid hajra.

   





És akkor a sok-sok kép után jöjjön még egy kis extra szöveg..
Szerintem azért be lett bizonyítva, hogy azok a pletykák, amelyek Emma rövid haja ellen szólnak nem jogosak, hiszen ezek a képek azért nagyon jól meg lettek csinálva. De ez részben a fotós, Mario Testano érdeme, de Emma is részt vett nagyrészben a munkálatokban. És egy úttal az is be lett bizonyítva, hogy egy nő akár 10 cm rövid hajjal is lehet nőies, elegáns, akár szexi is. Nekem nagyon tetszik a címlap, és a sorozat is, nagyon el lett találva. Lehet, ha nem tudnám, hogy ez Emma Watson, akkor nem ismertem volna rá. Színészkedés mellett Watson kisasszony elmehetne modellnek is ezzel a rövid hajjal! Lehet hogy éppen azt csinálja... :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése