2010. december 30., csütörtök

Budapesti designerek

Abodi Dóra és Mojzes Dóra régóta munkálkodnak különböző terveken. Eddig is sikert arattak, végül 20-án robbant a bomba. Megnyílt Budapesten a designer üzletük a Ráday utcában R9 néven. Ebben a bemutatóteremben nemcsak ruhák, kollekciók lesznek csak láthatóak, hanem ideiglenes kiállítások is.
Abodi Dóra óceánkék kollekciója látható a felső képen, ahol a zöldet és kéket jó összhangba hozta, és a növények színeit is jól összerakta. Mojzes Dóra pedig kiegészítőkben nagy mester. Azok közül is kiemelkedő a bogaras kitűzői. A két tervezőnek lehet, hogy sok közös tulajdonsága van, de egy biztos: fel merik vállalni miket gondolnak ki divat szempontjából, ami úgy látszik sikerrel jár. Ha leszólják szerzeményeit a kritikusok, attól sem hőkölnek vissza. A céljaikat akadályokat nem látva valósítják meg, és ezzel teremtenek divatot.

Az R9-ben nemcsak ruhákat lehet beszerezni. Emellett sok érdekesség várja az oda látogatókat. Kiegészítők, vásárlási utalványok, sőt, még divatbeli tanácsokkal is ellát a két Dóra.(ha a vásárló igényli azt)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése