2010. december 11., szombat

Ajándékútmutató

Megszokhatták az olvasók, hogy az utolsó néhány bejegyzésem a karácsony körül forgott. Ez nem lesz máshogy karácsonyig, és most sem. Egy újabb tipikus probléma. Ha nem szeretnénk nekiállni barkácsolni ajándékokat, hanem venni valami találót a boltban, akkor is mit? Ez a bejegyzés ebben a választásban segít. Mit vegyünk külön nőneműnek, és férfineműnek. Lássuk....

Nők

Az első tipikus ajándék a parfüm. Minden nő, vagy tini stílusához van egy illő illat. Nekünk azt kell levenni a polcról. Véletlenül sem a mellette lévőt. Fontos az összhang teremtése az ajándékozott és az illat között. Másképp nem garantált az öröm. Egyébként ha az illat tökéletesen ki lett választva, akkor biztos lehet benne az illető, hogy a megfelelő ajándékot fogta ki, mert szerintem egy csajos nő, vagy tinédzser örül karácsonykor egy finom illatnak, amit napról napra magára fújhat.



Az ékszer sem az utolsó tippek közé tartozik. Ennek is örül mindenki, ha azt kapja, ami tükrözi az illető stílusát. Lehet csajos csajoknál az fiatalos, elegáns hölgyeknél pedig egyértelműen elegáns. Mindenféle stílusban lehet kapni drága, illetve kevésbé drága ékszereket. Csak itt is a "szerencsén" múlik, hogy hamar kifogjuk-e, vagy beletellik az napokba, hetekbe. Itt megismételném egy ajánlásom, ami nem más, hanem az, hogy kezdjük el időben a meglepetések beszerzését, nehogy baki ütközzön a megvásárlásába. Higgye el minden olvasó, hogy az ékszerek választása is garantált siker. Mert kevés az olyan, aki nem örülne egy gyűrűnek, nyakláncnak, esetleg fülbevalónak. Vagy egy karkötőnek.


Gondolom nem kell ismertetnem egy nő, vagy fiatal lány szokásait. Egy biztos. Aki igazán csajos, ad a külsejére. Az ezt segítő eszközök közé tartozik a hajsütő, hajvasaló, hajformázó. Persze csak akkor válasszuk ezt az ajánlatot, ha a bizonyos nőnek, lánynak nincs még ilyen terméke. Mert ha van, minek. Nem igaz? Már egészen olcsón hozzá lehet jutni az ilyenekhez, szóval ajánlom mindenki figyelmébe. Különben praktikus is.

Férfiak

Férfiaknak, tinédzser fiúknak nagyon nyerő az elegánsan becsomagolt, finom illatú, ízléses dezodor egy jó márkával ellátva. Ebben megnyerő a színvonal, az ötletesség. Az öröm garantált, mert egyedi az ötlet, és találó is. Persze itt is vegyük figyelembe a fiú/férfi stílusát, ízlését.








Lehet, hogy elég furcsán hangzik elsőre, hogy öngyujtó. Ez inkább csak férfiaknak ajánlott. Ha még nem is cigizik az illető(amit remélek), akkor is nagyon ötletes, és jópofa. Ebben nem a haszon a lényeg, hanem a kinézet. Ebben az esetben én nem a műanyag, ronda öngyujtóra gondolok, hanem az elegáns, fém, szép, karakteresre. Ez akár egy dísz is lehet a szoba polcán, de használatba is vehető. Tökéletes.






Drága újság. Itt nem pl. 1 millió forintra gondolok, hanem 2-3000 Ft-ra. Kaphatók kifejezetten férfi újságok nagy színvonallal, és tekintéllyel. Ez is nagyon jó ajándék, ez is inkább csak férfiaknak. Itt nem feltétlen a Playboy-ra gondolok, de abból is vannak szép, elegáns különkiadások. Hanem egy férfias témákkal foglalkozó folyóiratra, amiből csak egy megjelentetett szám van. Nem heti, havi, negyedévi, vagy évi, hanem csak egy exkluzív kiadás. Szerintem nagyon találó, ötletes, és foglalkoztató az ajándékozott számára.





Remélem sikerült egy vázlatos képet adnom a stílusos ajándékokról egy-egy nemben. Mindegyik tárgyat, ajándékot szívemből ajánlottam, amiről komolyan úgy gondolom, hogy nagyon jó, ötletes. És úgy gondolom, ha nem tudod tényleg, hogy mit vegyél egy lánynak, fiúnak, nőnek, vagy férfinak, akkor válassz egyet a 6 ajánlásom közül, keresd fel, vedd meg, és nézd a reakciót. Teljes mértékben remélem, hogy pozitív lesz a visszajelzés. Jó készülődést, díszítést, vásárlást!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése